1 år sedan som jag förverkligade min dröm!

Hallå hallå! Idag är det exakt ett år sedan som Jessan och jag bokade flygbiljetterna till Asien. Ett helt år har verkligen gått så fort. Fattar inte det, helt sjukt.

Har kollat tillbaka på min gamla blogg (nouw.com/fotoklara) och hittade två inlägg. Ett inlägg som jag skrev 17 september 2014 som handlade om när vi var i Thailand 2008 och om jag skulle våga åka tillbaka dit. Beskriver i inlägget att det är en dröm att åka iväg länge efter studenten med vänner. inlägget hittar ni HÄR.

Det andra inlägget skrev jag 17 oktober 2015 och det handlade om att min dröm kommer gå i uppfyllelse. Märkte dock nu i efterhand att jag har skrivit fel... Ni kommer märka det med de olika datumen. Inlägget hittar ni HÄR.

Min dröm gick i uppfyllelse. Jag kom iväg på min drömresa, i tre månader med min bästa vän, Jessan. Helt underbart och crazy var det! Vi tog oss till ön Koh Lanta där jag var med min familj 2008. Vi tog oss till samma hotell och jag fick kontakt med en i restaurangen och en i butiken bredvid som kom ihåg och kände igen mig. Jag skickade upp en rislykta för Moa och kände tacksamhet för att jag fick ha kvar min jobbiga syrra i livet...❤Jag fick ett avslut kändes det som. Jag kände mig stark efter det! Jag skrev ett summerande inlägg om hela resan och det hittar ni också HÄR !

Jag vill återigen peppa mina fina läsare att dra iväg! Var lite spontana om ni har möjlighet! Jag skulle egentligen på en lägenhetsvisning men bokade biljetterna två dagar innan så det blev inget med lägenhet då! kör hårt!

Och ni kan vara lugna... Jessan och jag smider nya resplaner!Gillar