20-årsdag, surprise & Purple bar!

Godmorgon på er! Dagen igår var helt underbar! Började med att jag blev väckt av Jessica som sjung med full hals och som gav mig en fin cupcake. Så söt! Morgonen fortsatte med frukostbuffé. Och det var så gott! Har inte haft buffé tidigare på resan så det var riktigt najs. Efter frukosten blev det en dag vid poolen. Det är typ vi och tre andra par som är här så vi är typ ensamma överallt.
Även vid poolbaren, så Jessica satte på lite Håkan mm i högtalarna som fanns vid poolområdet. Inte helt fel!

En i personalen, en servitör sprang fram och tillbaka till Jessica och de viskade om saker som jag inte fick höra. Klart att jag blir misstänksam men mest nervös över att jag inte hade kontroll över läget (kontrollfreak som man är).

Åt varsin löksoppa till lunch vid poolen och helt plötsligt sätter de på "Happy birthday" i högtalarna och nästan all personal kom fram bakom mig och sjöng! De gav mig en underbart fin tårta som ni kan se på bilden lite längre ner. Herregud vad överraskad jag blev! Så fint gjort!

Efter det duschade vi av oss och chillade lite. Jessica mådde mycket bättre igår än i förrgår så det var väldigt bra!

Lite senare på kvällen tog vi en tuk tuk men först ville vi stanna på en hårsalong! Så vi fick vårt hår plattat och det har inte hänt på snart 6 veckor så det kändes så lyxigt! Haha. Efter det fortsatte vi mot en strand och Purple bar.

Hanna om du läser det här så tack för att du skrev om den baren på bloggen! Det var den bästa middagen hittills på resan!
Det är en svensk ägare så vi åt svenska köttbullar i brunsås, lingon och hemmagjort potatismos!
Kunde inte avsluta dagen på ett bättre sätt!

Så jag hade en underbar födelsedag och fick massor av fina gratulationer! Lyckligt lottad!
Kram ❤️

  • Nära Krong Preah Sihanouk, Kambodja

Gillar