25 år - Fulgrät i bilen - Bästa födelsedagen någonsin!

Hej på er❣️ Hoppas att ni mår bra. Idag fyller jag 25 år🥳 Fått fina bud i form av blommor och paket, fika på jobbet och middag levererat från mamma och Roy. Massvis av gratulationer också vilket värmer såklart! Blir förhoppningsvis lite mer firande i helgen med familjen.

Firandet blir inte så som jag har fantiserat om med en fest eller liknande pga pandemin men det gör absolut ingenting! För det blev min livs bästa födelsedag ändå på grund av ett helt underbart besked. Ni som har följt mig vet att i höstas var en jobbig period för mig och har varit till och från sedan dess. En i min närhet blev diagnostiserad med cancer. Men idag vände det till något som vi alla trodde var i princip omöjligt. Jag fulgrät i bilen hem från jobbet och en stund i garaget av ren och skär jäkla lycka! ❤️

I skrivande stund befinner jag mig i ett varmt bad med massvis av skum. Har några tända ljus på en hylla som jag fick av Jessan via ett bud. Livet är inte perfekt och jag har inte mått så bra det senaste. Men i denna stund mår jag prima. Jag har kommit fram till att jag mår väldigt bra när jag är på jobbet bland mina fina, fina kollegor. Det blir värre när jag kommer hem till ett hem som är tomt. Det går verkligen upp och ner HELA tiden. Men det är helt okej.

Kram på er och ta hand om varandra! ❤️

Gillar