28/1

Godmorgon!
Innan vi började vår dykning på Koh Tao, styrketränade vi varje kväll. Vi körde faktiskt riktigt hårt! Men under dykningen var vi så trötta så vi skippade det. Så vi blev lite lata fram till nu. Så igår ställde vi klockan för idag på kvart över sju. Tog en löptur, intervaller och sit-ups på stranden. Eftersom vattnet har dragit sig långt ut, var stranden inte så hård. Det var som att springa på en tjockmatta... Men vi gjorde det och det känns bra! Igårkväll åkte vi in till Saladan och vågade oss på att äta kycklingkebab från ett stånd. Så gott!! Köpte även friterad potatis och det var också gott men lite mycket för oss...
Bob Marley har följt efter oss då vi bor granne med en bar som bara spelar hans musik och ägaren ser likadan ut. Skumma dofter på kvällen kan man ju säga.
Efter frullen här ska vi byta boende till Lanta Cottege. Det ligger närmre centrum och närmre Klong dao beach, så det blir antagligen bra. Men innan det blir det en sväng förbi kliniken... De ska väl tvätta, lägga om och ta betalt, hehe.
Kram ❤️

Gillar