Alla dessa samtalsämnen

Snart är våra dagar över här i Kambodja. Inte alls sorgligt faktiskt. Ingen av oss har mått bra sen vi landade i Phnom Penh. Jessica mådde inte helt hundra pga magen medans jag bara hade en dålig känsla. Jag trivdes aldrig i Phnom Penh och heller inte på Koh rong som ni har kunnat läsa.
Vi checkade ju in på New hill resort & spa i sihanoukville. Hotellet var riktigt bra men vi var själva överallt. Inga andra gäster. Här började jag må riktigt dåligt, mådde illa på dagarna. Vi var typ deppiga och låga hela tiden. Jag var konstant trött. Började nästan undra om vi hade blivit drogade eller något. Även där började hemlängtan för oss båda att krypa fram. Allt kändes så långt ifrån vilket det är men vi kände oss instängda.

Vi tog en hotellnattbuss upp till siem reap som kom fram igår på morgonen. Det var hemskt. Jag som har lite klaustrofobi och illamående på det höll på att få panik. Vaknade lite lätt kallsvettig vid vissa tillfällen men vi kom fram. Bussen tog 11 timmar.
Så hela dagen igår kändes det som att jag hade jetlag, riktigt jobbigt. MEN idag kunde jag sova ut till nio för första gången sedan vi kom till Kambodja. Och det var så skönt, inget illamående och inget kallsvett.

Annars då? Jo det rullar på. Våra samtalsämnen de senaste dagarna har varit om jessan har kunnat gått på toa, om jag har fått mens, att jag har feber, att vi måste äta, pratat ut om vår hemlängtan, pratat om de som vi saknar, pratat om vår kommande vistelse på Bali som ska bli grym!
Ja typ allt mellan himmel och jord.
Vi lämnar Kambodja på måndag och flyger ner till Bali. Som vi längtar! Vi börjar på Lombok och sen har vi tänkt oss att ta oss ut till Gili-öarna.

Berättar i ett annat inlägg om vad vi gjorde idag!
Kram ❤️

  • Nära Siem Reap, Kambodja

Gillar