Årets svåraste ångestattack & Musikhjälpen!

Hej på er! Hoppas att ni mår bra! Min helg har varit både bra och dålig. Jag var i Leksand fredag till lördag och det var väldigt mysigt och bra. Var alltså hemma hos Jennifers familj och hade det trevligt! Lördagskvällen blev väldigt lugn för mig vilket var otroligt skönt.

Igår började dagen bra. Vaknade och gick mot Ica för att köpa grejer till lite julgodis. Fick ihop rocky road och jultomtekola. Men det får ni se i ett annat inlägg. Senare på eftermiddagen var vi ett gäng som åt lite ost och kex och drack lite vin. Supertrevligt!

På kvällen small det i min kropp. Herregud vilken ångestattack jag fick. Jag låg i sängen och grät och skakade i över två timmar. Det där härliga trycket över bröstet fanns även där och jag trodde en stund att jag skulle dö. VIDRIGT. Det är den ständiga stressen som ryter ifrån nu tror jag.

På torsdag har jag nämligen årets viktigaste tenta i Anatomi och Fysiologi. Den har hängt över mig i ett år nu och det är den som har gjort att jag inte fick börja termin tre i höstas. Så ni kan nog förstå hur stressen bubblar i kroppen just nu. Har känt av en slags huvudvärk konstant sedan i torsdags som inte har gått över hur jag än har medicinerat mm. Vilket är otroligt störande. Skrev förra veckan att jag började känna mig sjuk. Det känner jag fortfarande och är rädd för att det ska bryta ut efter tentan. Då får det göra det helt enkelt...

Idag var jag i skolan från 9-13 och försökte läsa lite. Funkade i 15 min, sen var jag tvungen att göra något annat, läsa 15 min igen osv. Gråten är nära idag också och jag känner mig som en tickande bomb.

Tog mig hem från skolan och fixade tacos! Dröm❤️

Nu ligger jag i ett varmt bad och sen ska jag städa lite här hemma, slå in julklappar och eventuellt koka lite knäck. Ikväll börjar det bästa på hela året, Musikhjälpen!!!

Hoppas att ni har fått en bra start på den här veckan, kram!

  • Nära , Falun

Gillar