Arlanda nästa!

Hej på er! Sitter på flyget nu som ska ta oss hem till Sverige igen. Vi mellanlandar på Arlanda och sen vidare till Landvetter.

Vi var nio nätter på Malta och det har varit helt amazing! Hotellet var riktigt bra så vi behövde aldrig lämna området. Vilket var väldigt skönt då det har varit runt 35 grader hela veckan. Två kvällar drog vi till stan och käkade men annars var vi på hotellet.

Har hört och läst att många tycker att det är dålig mat på Malta men jag kan inte förstå vart de har ätit. Har ätit fantastiskt god mat hela veckan!

För er som undrar så bodde vi på Marina corinthia beach resort och jag rekommenderar verkligen det hotellet. Stegar ner till havet där det var väldigt klart vatten. Fem pooler på området både för barn och vuxna. Det fanns även solsängar till alla gäster typ. Vilket var underbart! Bara det att slippa ”paxa” stolar tidigt på morgonen var dröm.

Vissa kvällar beställde vi upp mat till rummet vilket var najs. Det har varit sån otrolig hetta så vi har inte orkat gå ut på kvällen helt enkelt vissa kvällar. Skönt att en sån möjlighet fanns!

Avkoppling deluxe! Kortspel på kvällarna på balkongen, massage, lyssnat på poddar, ätit och druckit gott, skrattat och haft det helt underbart med pappa och syrran ❤️

Hoppas ni har det bra, kram!


#malta #marinacorinthia #arlanda #landvetter #semester

  • Nära Szabás, Ungern

Gillar