Ärr från manet, lever life med sköldpaddor & Bali

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. Vi mår hur bra som helst här borta! Gick ner till en kille i turistinformationen efter frullen. Bokade en privat båt, åkte ut och snorklade i två timmar. Så värt!
Såg fyra sköldpaddor och massor av fiskar. Snorkla är absolut inte lika kul som att dyka men det var fantastiskt ändå.
Dock brände jag mig på en manet det första jag gjorde när jag hoppade ner från båten... En tråd landade fint på överläppen. Blev lagom svullet när jag klev på båten en timme senare... Det fick bli en allergitablett direkt då jag vet hur illa det kan gå om det är fel typ av manet.

När vi kom hem igen var vi båda brända på hela kroppen. Båtmotorerna splittrar sönder maneterna så det flyter runt trådar överallt tyvärr.

Jag insåg i Kambodja att jag har ett stort ärr på baklåret, precis nedanför rumpan. Blev bränd av en manet i Thailand vet jag. Det sved som f*n. Men försökte tänka bort det vid det tillfället. Nu vet jag ju att det var en ganska stor manet då det har blivit ett ärr... Ajaj.

Annars då? Jo vi lever och lever life som vanligt. Hade tänkt att åka till Lombok efter Gili T men bestämde oss för att stanna två nätter till här och ta oss till Bali istället. Lite Yolo så att säga!

På Bali har vi massor av planer, bl.a. trekking och eventuellt surfning!

Kram på er! Ni är bäst ❤️

  • Nära Pemenang, North Lombok Regency, West Nusa Tenggara, Indonesien

Gillar