Årsresumé 2015!

Januari

I januari började jag att träna hysteriskt mycket. Det var gymmet på tidiga mornar innan skolan och powerwalks efter skolan. Den motivationen var verkligen inte dålig! Träffade även mina småkusiner då vi kollade på Emil i Lönneberga på Lisebergsteatern!


Februari

I Februari var det mycket träning också men även väldigt mycket plugg. På sportlovet var jag och familjen i Chamonix med familjen Sörman. Det var verkligen underbart! Jag fyllde även 19 år.


Mars

I Mars avtog träningen. Jag opererade min tå för nageltrång.. drog även ut en visdomstand och var sjuk en hel del. Men den här månaden innehöll många fina soliga dagar och många goda frukostar i fina vänners närvaro. Firade min 19-årsdag en månad senare med släkten, pga av sjukdom har jag för mig. 100 dagarsfest med skolan och studenten närmade sig!

April

Myskvällar, festkvällar och mycket plugg stod på schemat den månaden. Även träning som bestod mest av powerwalks ute i det fina vårvädret. Var till och med så vamt en dag att man kunde sola i bikini!

Maj

I maj började nedräkningen till studenten på allvar. Det var även dags för Alma att konfirmera sig. Summerburst och studentbalen ägde rum under den här månaden. Det var en väldigt bra månad helt enkelt!

Juni

Nu var det äntligen dags! Studenten var hur bra som helst och bara några dagar senare flög vi till Magaluf på studentresa. Bland det sjukaste jag har varit med om och så roligt! Började även jobba min andra sommarsäsong på Liseberg.

Juli

Sommaren fortsatte på Liseberg och mellan mina arbetspass besökte jag Liseberg med mina småkusiner! Åkte även upp till mormor, morfar, farmor och farfar! Att vara där uppe är bland det bästa jag vet. Umgicks med vännerna när tiden fanns, en bra tid!

Augusti

Jobbet på Liseberg började avta för min del vilket betydde lite mer ledig tid. Åkte upp till Skara och Varnhem igen, Varberg med Amanda, jobbintervjuer mm.

September

Jag fick jobb på Lindex DC i Partille! Så där började jag i september. Fick även till lite festkvällar och Jessica och jag bokade vår Asien-resa! Firade även Alexandra som fyllde 20 år!

Oktober

På höslovet åkte hela familjen till London! Jättemysigt verkligen! Annars var det jobb som vanligt för mig! Planeringen inför resan började bli på allvar nu också.

November

Afterwork, julfest, sleepover, Ludvig fyllde 4 år och pepparkaksbak! Firade även Sanna som fyllde 19 år! Jessica tog även sitt körkort!

December

Jessica fyllde 19 år, julmys med Sanna och Jessica, jobb, julafton och nyår! Det här året har haft sina motgångar men det har ändå blivit otroligt bra! Kram på er

Gillar