Årsresumé 2017

Januari 2017

2017 firades in med Jessan och Sanna med en trerättersmiddag och skratt! Januari fortsatte med planering inför USA-resan. Jag klippte även av mig håret.

Februari 2017

Februari bjöd på några soliga dagar och jag blev fastanställd på jobbet. Lycka! Jag fyllde 21 år och överraskades av Jessan som hade fått nyckeln till min lägenhet av mamma. Hon kom alltså in till mig strax innan 05 på morgonen och sjöng för mig. Hade även med sig en drömfrulle! Firandet fortsatte med vänner. Mamma firade mig med middag på Post i stan! En och annan tacokväll blev det också!

Mars 2017

Tredje månaden på året bjöd på många middagar med familjen! Det var även dags för pappas julklapp som han fick av mig. Vi såg nämligen Macken med Galenskaparna! Så mysigt men innan det så käkade vi middag tillsammans! Det blev även några goda frukostar och kaffe på stan med bästis! Planeringen inför USA var igång för fulla muggar också! Bland annat sökte vi inresetillstånd och gjorde ett test inför skolan i San Francisco.

April 2017

Äntligen var det dags! I april åkte vi till San Francisco, Kalifornien! De tre första veckorna bodde vi i SF och studerade engelska på EF Language Center. Vi utforskade staden varje ledig minut som vi fick och bara njöt. Helt underbart! Pappa kom till stan och vi tre åkte till Yosemite national park över en helg, magiskt! Vi tog examen och det var även strandhäng med skolan en kväll! Vår roadtrip började även längs highway 1!


Maj 2017

Roadtripen fortsatte längs med den fina kusten! När vi kom ner till San Diego fortsatte vi vidare till Grand Canyon och sen vidare till Las Vegas. Avslutade trippen i Los Angeles. Levde life och var de typiska turisterna!

Maj avslutades med att fotografera fina Nathalie när hon skulle på sin studentbal i Göteborg!

Juni & Juli 2017

Summerburst, kusinens student, midsommar, Coldplay, myshelg hos mor och farföräldrar med sällskap av Jessan, middagar med pappa, beachfest med jobbet, Håkan Hellström i Malmö, semesterfeeling & Mallorca! Två härliga sommarmånader helt enkelt.


Augusti 2017

Semesterveckan på Mallorca fortsatte och jag fick reda på att jag hade kommit in på sjuksköterskeprogrammet i Falun! När jag kom hem till Sverige igen var det dags att tömma lägenheten i Vasastan i Göteborg och packa flyttbilen! Jag köpte min första lägenhet och i slutet av månaden var jag nyinflyttad och kunde kalla mig för Falubo!

September 2017

Skolan drog igång och det hände så mycket utöver skolarbeten. Finsittning och andra roligheter! Mormor och morfar kom på besök en helg! Så mysigt.

Oktober 2017

I oktober var jag hemma i Floda/Göteborg en sväng och hängde med familj och vänner. Så mysigt! Annars bestod månaden av mycket plugg.

November 2017

November bjöd på snö och då var det självklart med pulkaåkning! Var även hos mina mor och farföräldrar några dagar vilket var så mysigt! Pappa var här på besök en helg också! Middag och bowling var riktigt kul.

December 2017

December bjöd på mycket plugg men även överraskning i Linköping. Jessan fyllde 21 år så åkte dit och våldgästade henne! Åkte hem till Floda/Göteborg för jul och nyårsfirande.

Tack till alla som förgyllde året 2017! ❤

Gillar