Årsresumé 2019

Hej på er! Nu har jag äntligen fixat fram en liten årsresumé till er! Verkligen kul att titta tillbaka på året som har gått. Mycket har hänt, en till flytt har ägt rum och skolan har bara fortsatt att rulla på och mycket, mycket mer. Imorgon är det nyårsafton och den ska jag tillbringa med mina vänner i Lidköping. Ska bli magsikt!

Januari 2019

I januari var det dags för mig att lämna Falun och flytta till Lidköping. Pappa kom upp på nyårsdagen och packade in allt i en kärra med hjälp av mig och min fina vän Jeppe. Kommer ihåg att det var blandade känslor men mest att det skulle bli spännande. Jag köpte lägenheten i Lidköping några dagar senare. Träffade även några gamla vänner! Jag flyttade in hos min mormor och morfar i väntan på att jag skulle få tillträde till min lägenhet.

Februari 2019

I februari bodde jag fortfarande hos moror och morfar i Skara. Skolan drog igång och senare in i månaden fyllde jag 23 år. Hängde även med kusinerna en helg. Så mysigt!

Mars 2019

I mars fick jag äntligen nycklarna till lägenheten i Lidköping och det var dags för flytt. Hade hyrt ett förråd i Lidköping där jag förvarade alla mina möbler mm. Det blev även en premiärlunch på balkongen i solen.

April 2019

I april började våren komma på riktigt vilket var väldigt härligt! Jag var även en sväng i Göteborg och träffade släkt och vänner.

Maj 2019

I maj var det ganska mycket i skolan men också syrrans studentbal. Hon var så himla fin! Var även med min vän Vanessa och hennes dotter en hel del!

Juni 2019

I juni tog syrran studenten! Hängde med Vanessa och jag var även i Strömstad med min vän Hannah! Månaden avslutades med midsommarafton med Vanessa och hennes familj och vänner. En riktigt bra sommarmånad helt enkelt!

Juli 2019

Juli bjöd på härliga dagar också! Jag fick åka med Anna till hennes landställe på Rossö och Vanessa och Malin kom dit också! Riktigt härligt att jag kunde klämma in några skojigheter mellan alla jobbpass då jag inte hade någon semester i somras. Jag var även en sväng i Varnhem hos min farmor och farfar.

Augusti 2019

Augusti bjöd på mysiga dagar i Göteborg hos både mamma och pappa. Gyllene tider var i stan också och jag hade fått biljett till dem i födelsedagspresent! Bjöd med dig Vanessa på konserten också och vi hade verkligen så kul! Var ett gäng på 30 personer som träffades i trädgårdsföreningen innan konserten. Det var en magisk dag helt enkelt!

Jag träffade även mormor och morfar i Augusti! Vi åkte och plockade blåbär på en gård bland annat!

Blev även lite rosévin med min vän och kollega Matilda! I slutet av månaden åkte pappa och jag till familjen Sörman som är våra barndomsvänner. Så mysigt!


September 2019

I september var jag nere i Göteborg en helg och hängde med syrran vilket var väldigt mysigt! Var även med mamma och Roy! Min praktik på Högskolan i Skövde började även i den här månaden.


Oktober 2019

I oktober var jag på besök hos farmor och farfar och avslutade även min praktik efter sex veckor. Blev även hembjuden till Sörmans på middag! Tycker verkligen om den familjen!

Var även på årets första julmarknad med mormor och morfar! Lite tidigt men det var mysigt!


November 2019

I november jobbade jag väldigt mycket samtidigt som det var väldigt mycket i skolan. Men det gick ihop ändå! Jag var nere i Göteborg. Fick en tidig julklapp från mamma och Roy vilket varat vi alla skulle gå på Christmas by Wallmans! Så häftig upplevelse och så mysigt!

December 2019

I december firade vi först en julafton hos pappa 14 december med julmat! Verkligen så mysigt! Firade så tidigt eftersom han och Pia åkte till Indien dagen efter!

Jag julshoppade även med Almas kille Fredrik en hel del! Alla tre besökte jul på Liseberg vid ett tillfälle vilket var mysigt.

Jobbet bjöd på julbord en dag också!

I början av december var jag mycket med Hannah och smidde planer! Längtar sååå mycket tills jag berättar för er vad som väntar!

Uppesittarkvällen, julafton och juldagen var så mysiga som jag ville ha! Perfekt uppladdning inför några jobbdagar! Blev även ett besök i Trollhättan där vi bowlade, käkade gott och myste deluxe!

Tack fina ni som läser min blogg! Det är ni som gör att jag fortsätter! Kram på er!

Gillar