Återhämtning är A & O

Hej på er! Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra vecka. Jag var ledig i torsdags och är även ledig idag. Annars har det varit full fart hela veckan. Idag känner jag stort behov av att vila och försöka återhämta mig från all stress. Har känt av liknande symptom som jag hade för ett år sedan som slutade med ett halvårs sjukskrivning... Så därför är min återhämtning A & O just nu. Lite jobbigt eftersom jag vill göra saker på mina lediga dagar och inte bara ligga här hemma. Jag har ingen semester men det får bli senare i livet. Men jag kommer tacka mig själv en dag för att jag tar det lugnt. På tal om semester så var det en som sa till mig häromdagen att "gå i skolan är som att ha semester". Ni kan ju tänka er hur frustrerad jag blev (haha).

Idag är det superfint väder så det gör inte mig något att ligga här hemma då jag kan ligga på balkongen och smutta på kaffe hela dagen! 💜

I veckan som kommer är det tre arbetsdagar för mig och på fredag åker jag till Göteborg på morgonen för att hjälpa pappa att flytta. Ska bli så spännande! Och självklart kommer ni få se bilder och eventuellt en vlogg (om jag orkar).

Ha en superbra start på veckan imorgon hörni så hörs vi! Kram och ta hand om varandra ❤

Gillar