Badförbud-kubmaneter-magkänslan

Nu ger jag mig själv badförbud. Fått upp ett antal artiklar här under kvällen om hur vanligt det är med kubmaneter just på den stranden som vi bor vid. För sex år sedan var det en kvinna som dog här... Det är många år sedan men jag blir nojig och särkilt när jag läser runt på nätet och kommer fram till någon expert som varnar för att bada i havet runt omkring Malaysia. Det var något år sedan man samlade ihop 300 kubmaneter längs stranden här. Så nu badstrejkar jag. Min magkänsla är inte bra och den brukar stämma. Kommer väl antagligen ha den ultimata oturen annars...
När vi kom till Langkawi första vändan såg jag en skylt bakom en disk på ett hotell där de varnade för kubmaneter. Känner att varför ska jag utmana ödet? Extremt onödigt.
Har haft tillräckligt med kubmaneter att göra känner jag.

Har även fått strikta order från syrran där hemma att jag inte ska sätta min fot i havet. Får väl lyda henne.

Vi känner ju av varje gång vi går ner i havet att vi får trådar på oss men som tur är har vi lyckats komma undan den där fula havsgetingen.

Jessan sover nu men självklart ska jag ge henne badförbud också. Släpper inte ner henne i vattnet. Icke sa nicke, kommer inte på frågan!

  • Nära Langkawi, Kedah, Malaysia

Gillar