Bahamasvindar & adrenalinkickar!

Att jag frågade jessan om vi kunde hyra moppe idag var ett bra beslut. Efter frullen hyrde vi en moppe. Körde runt Langkawi, tog totalt fyra timmar. Så underbart! Har alltid älskat att köra moppe, det är något speciellt med det. Bara att vi körde fortare än vad vi kanske skulle på en raksträcka och att vi körde igenom Bahamas-vindar var så underbart. Bara sitta där och gasa. Sen är det ju vänstertrafik här... Har varit lite nojig över det eftersom Jessan aldrig har kört moppe så är det jag som har ansvaret för oss båda, hehe. Men jag fixade det, inte så svårt. Fick tänka till när vi kom till en rondell mitt i stan, annars gick det som på räls så att säga.

Någonstans, mitt ute i ingenstans, stannade vi och frågade tre kvinnor om de kunde erbjuda någon lunch. Vilket de kunde. Så det blev chicken and fried rice. Så gott! Local food är det som gäller om man vill ha de goaste smakerna. Lunchen gick på 17kr per person. Efter det brummade vi vidare.
Trötta som fasen var vi efter timme på vägen. Tog oss till Starbucks och köpte varsin islatte. Sen fick det bli ett långt dopp i det blå. Så härligt!

Efter det låg vi helt utslagna i sängen efter varsin dusch. Jag köpte med mig två limejuice från en tjej på gatan. Kan verkligen inte vara utan lime... 

Middagen gick på ca 30kr/person.

Kram ❤️

  • Nära Langkawi, Kedah, Malaysia

Gillar