Blir bara sämre på alla plan...

Hej på er! Finns det någon mer själ där ute som har flyttat från familj och vänner och känner sig som den mest ensamma personen i världen? Det är precis så jag känner just nu... vidrig känsla.

Min förkylning blir bara sämre och sämre. Orken sugs ut otroligt fort. Var i skolan fram till halv två idag och var tvungen att åka hem för kroppen kunde inte hålla sig upprätt. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Hade en fruktansvärd förkylning när jag var hemma över jul så hoppas att det inte blir så illa. Energin sugs ur mig från alla olika håll hela tiden så jag känner mig helt utmattad.

Säkert någon där ute som läser detta och tänker att jag bara klagar. Fine, det gör jag också. Men jag mår inte bra varken fysiskt eller psykiskt och du är inte tvingad att läsa det här ❤️ Ser att statistiken bara tickar på efter varje inlägg så något gör jag kanske rätt! Vinner i längden på att vara ärlig.

Jag är väldigt öppen av mig och bryr mig inte om vad andra tycker och tänker i nuläget. Känner att jag mår lite bättre av att få skriva av mig. Känns som att det är jag, bloggen och min dagbok som är här uppe för tillfället...

När jag bodde själv i Göteborg fick jag frågan om jag någonsin kände mig ensam? Den frågan fick jag av en polare vid flera tillfällen. Har för mig att jag svarade att det klart det är ensamt och så men ändå skönt att komma hem till en tom lägenhet. Herregud! Om jag jämför mitt välmående då med nu så skulle jag nästan klassa den tiden som var då som en bra tid. Kommer dock ihåg att jag mådde dåligt. Snittade 11 timmar sömn varje natt. Varför klagade jag ens? Hade familj och vänner 20 minuter ifrån.

Jag känner mig olycklig. Vad är ens lycka när man har alla man älskar så långt ifrån sig? Fick uppleva ren jäkla lycka precis innan jul men den försvann lika fort som den kom. Den kom i perfekt tid, men försvann och tog med sig min livsglädje. Tyvärr är det så. Känner mig som en väldigt tragisk och trasig människa.

Tack för att ni finns❤️


Gillar