Blod, svett & vattenfall

Så här kan en måndagsmorgon också se ut. Vaknade upp till värsta regnovädret men vi tog på oss joggingskorna och tog en löptur till den stora vägen. Vadandes i allt vatten kom vi fram pisseblöta och tog en taxi till ett vattenfall. Självklart var vi helt ensamma åtta på morgonen så vi tog oss upp via en skyllt. Med vatten nästan upp till vaderna, klättrade vi upp längs med vattenfallet som dånade något brutalt. Så häftigt! Vi gick bokstavligen i vattenfallet och tog hjälp av träd. Vi blev varnade att inte klättra för högt, men vad gjorde vi? Vi klättrade högt! Med lite skrapsår på knäna och en och annan kallsup av regnet fixade vi det! Tyvärr kom vi inte ända upp då vi möttes av en flod så vi valde att vända.
Tog oss ner och tog en taxi till Koh ma, där man kan gå ut på en liten strand som leder till en liten ö. Taxiresan var blöt men vi kom fram. Väl nere vid hamnen ser vi de stora vågorna och folk som försöker dra upp sina båtar i panik. Det åskar och blixtrar så vi gick till närmsta resturang. Ägaren berättade att stormen kommer pågå hela dagen och morgondagen... Vi som ska åka båt imorgon...
Han varnade oss att om vi lyckas komma ut till ön så kanske vi inte kommer tillbaka då vattnet kommer stiga pga stormen. Så vi hoppar nog det.
Så nu sitter vi dyngsura här och väntar på bättre tider.

Gillar