Christmas won't be the same this year

Första advent idag... tiden går så otroligt fort! Underbart! I helgen har jag bland annat pyntat min fina gran och hängt upp en underbar julstjärna i fönstret. Så mysigt med lite julkänsla i min lilla lya. Vad lite ljusslingor kan göra stor skillnad. Det blir en annorlunda jul för mig. Det är min första jul i lägenheten och jag kommer fira jul på två olika håll. Älskar julen så det är en självklarhet för mig att julpynta!

Julstjärnan hittar ni på Belysning design och är från märket Markslöjd. du hittar deras sortiment HÄR ! SÅ in och fynda nu så ni också kan lysa upp ert hem i vintermörkret.

För några veckor sedan kunde ni läsa om att jag fick hem några fantastiska konstgjorda blommor från Artflowers. Min gran är därifrån och jag verkligen älskar den. Smidigt med en konstgran. Inget barrande och inget vattnande. Bara att slänga upp kartongen på vinden, perfekt! Just nu får ni 20% rabatt på hela ditt köp om du uppger "KLARASLYA" i kommentarsfältet vid beställning. Rabatten dras av manuellt från fakturan eller kortbetalningen. Alltså inte i kassan. Rabatten gäller på ordinarie priser fram t.o.m 5/12 så fynda!

Inlägget och bilder på produkterna som jag fick hem för ett tag sedan från Artflowers hittar ni HÄR !

Ha en fin kväll och drick mycket glögg! ❤

Gillar