Cysta på äggstocken - Alla dessa problem hela tiden.

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. I Skara skiner solen så det är helt underbart! Det senaste dygnet har varit ganska tufft för mig om jag ska vara helt ärlig. Jag har haft väldigt ont i nedre delen av magen i några månader. För två veckor sedan träffade jag en läkare på vårdcentralen i Lidköping där jag nu är listad. Läkaren tryckte på min mage och tyckte att hon kände cystor. Hon skrev en remiss till sjukhuset i Lidköping för ultraljud. Jag fick en kallelse som ska äga rum nästa onsdag.

Men igår fick jag så fruktansvärt ont så min kära mamma tyckte att jag skulle besöka akuten. Jag ringde till mottagningen i Lidköping för att se ifall de hade fått in något återbud men de hade stängt för dagen. Ringde då 1177 för lite rådgivning och hon kontaktade sjukhuset i Lidköping som sedan hänvisade mig till akuten i Skövde.

Morfar körde mig till Skövde och där gick jag i princip in och ut. Då satt jag alltså där inne och grät för att jag hade så fruktansvärt ont och förklarade att jag inte kan sitta eller ligga ner i perioder och att jag inte kan ha vanliga byxor på mig och att smärtan håller mig vaken på nätterna. Det är ju inte så att jag tar mig till akuten för att jag tycker att det är kul att vara där, utan jag behövde ju hjälp. Men det fanns inget hon kunde göra då.

Idag fick jag däremot en ny tid i Lidköping och allt såg bra ut förutom att jag har en liten cysta på ena äggstocken men att den var så liten så de gör inget med den. Hon visste helt enkelt inte varför jag har/haft så ont. Jag ska avvakta och se hur det känns några veckor framöver. Men det var verkligen så skönt att få bekräftat att allt såg bra ut och att det inte var något farligt! Det klart att man blir nojig... Jag vet att cystor på äggstockarna är vanligt men det är aldrig kul när det gör så fruktansvärt ont. Så nu hoppas jag att det blir bättre med tiden och med värktabletter. Mormor och morfar körde mig och följde med mig dit vilket var väldigt skönt. Tog en lunch på stan och sen åkte vi hemåt.

Mötte upp Peggy när hon kom med bussen från skolan och vi gick och fikade och pratade om allt. Imorgon blir det skola för mig och jag ser fram emot det och hoppas på att det inte gör allt för ont!

Nu blev det här ett väldigt personligt inlägg men det är ju så min blogg är. Personlig. Kram på er❤

Gillar