Den där hemlängtan...

Hej på er. Dagen idag har varit upp och ner. Ena sekunden mår jag bra, men även andra sekunden kan jag må äckligt dåligt. Det är som att vända på ett mynt. Tappat rösten ett antal gånger idag och både näsan och ögonen rinner. Vill inte riktigt inse att jag kanske behöver ligga på hotellet en dag och vila... Måste ta till vara på tiden som är kvar.

Vi diskuterade förut att vi inte har längtat hem så mycket än. Man har längtat hem när man mått dåligt. I Jessicas fall hade hon en stark hemlängtan när hon spydde och hade sig i Kambodja. Jag har min nu.
Blir nog så när man är sjuk, man blir så liten och ynklig.
Tanken av att man befinner sig på andra sidan jorden gör att man inser att det är lååångt hem.
Vill hem och gosa med Balmish (syrran) och inte släppa greppet om mamma och pappa. Vännerna där hemma kommer inte bli av med mig när jag väl kommer hem. Kommer sitta som en blodigel på dem.
Hoppas på att jag mår bättre imorgon. Blir en lugnare dag imon. Kanske en kaffe i en park eller en kaffe på taket. Får se imorgon.
Vi tycker att det är ganska sjukt att vi två befinner oss i KL själva, utan våra familjer, vi sköter allt själva. Vi är självständiga helt enkelt. Rätt coolt att tänka på det. Om ni förstår hur jag menar?
Vi ska iallafall köpa oss två bussbiljetter, för i övermorgon blir det nya äventyr.

Kram och godnatt ❤️

  • Nära Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Gillar