Det bästa som har hänt mig tack vare bloggen - öppen dagbok!

Under dagen som har varit så har jag och pappa chillat något enormt! Började med frukost, en förmiddag vid poolen, en timmes massage på spa-avdelningen, lunch (som var det godaste hittills!), powernap på rummet, kaffe på balkongen, middag och nu avslutar jag dagen med ett varmt bad på rummet! Helt perfekt dag om nu frågar mig.

Jag har tänkt lite på vad det bästa är som har hänt mig och som inte hade varit möjligt om det inte vore för bloggen. Det är verkligen så svårt men jag tror att jag har kommit på två saker! Men en sak som jag tror är det bästa som har hänt mig.

Den lite mindre grejen var själva bloggandet. Att blogga var inget som mina vänner gjorde när vi var i 14-årsåldern men jag ville testa. Det började att vara en fotoblogg då fotografering var något som jag älskade att sysselsätta mig med. Då ville jag såklart visa upp mina bilder och det var framförallt för mina släktingar. Men det utvecklades till ett vardagsskrivande tillslut.

Min skrivteknik var under all kritik. Särskrivningar, meningsuppbyggnader och grammatik var inte mina starka sidor. Med hjälp av bloggen blev jag bättre och bättre med tiden. Att läsa ett inlägg flera gånger högt för sig själv får en att fundera på olika ordval mm.

Jag är helt säker på att tack vare bloggen så fixade jag svenskan i skolan med näst intill toppbetyg. Skriva var något som jag tyckte var fantastiskt roligt!

Det absolut bästa som har hänt mig tack vara bloggen

Men det som verkligen är det bästa som har hänt mig tack vare bloggen är att jag har lärt mig att öppna upp mig. De två senaste åren har jag haft inställningen att bloggen är min öppna dagbok.

Jag hade inte haft samma möjlighet till att bearbeta vissa situationer, händelser, trauman som har hänt i mitt liv om jag inte hade skrivit av mig. Hela grejen är att jag har lättare att formulera mig i text och få ner mina känslor i ord. Och att få så fin respons som jag har fått det senaste från er, mina fina läsare, gör livet helt klart enklare!❤️

Jag har haft vissa samarbeten genom åren med bloggen och det har såklart varit häftigt också men inget slår känslan av att lyckas få ner sina känslor i en text och våga publicera det. Det rekommenderas starkt. Det är helt magiskt!

Godnatt och kram på er, tack för att ni finns❤️

#NouwAutumnChallenge
  • Nära , nd Main Rd, HAL nd Stage, Kodihalli, Bengaluru, Karnataka , Indien

Gillar