Det går upp och ner!

Hej på er! Har ni också fått känna på hösten ordentligt de senaste dagarna? Här uppe i Falun är det nollgradigt på nätterna vilket blir en chock för kroppen efter den fantastiska sommar vi har haft. Men det är skönt och uppfriskande!

Jag har haft äran att passa Jennifers hund Ester igår och idag några timmar vilket har varit så mysigt och uppiggande! Det där att man verkligen är tvungen att gå ut är helt fantastiskt!

Mitt mående har verkligen gått upp och ner de senaste dagarna. Idag har varit en lite sämre dag då jag har känt och känner mig orkeslös men samtidigt rastlös. Nära till gråt har jag varit hela dagen vilket är extremt irriterande. En sådan grej som att det är strul med försäkringskassan och att jag inte får ut pengar i tid är riktigt vidrigt. Känner sig så liten igen.

Har ont i hela kroppen och det senaste har jag känt en smärta i min högra höft varje gång jag är ute och går. Det känns som att den vill knaka till typ men icke. Så jag tänker att jag vilar en dag eller två från promenader.

Jag har ÄNTLIGEN bytt från vårdcentralen i Lerum till en här i Falun! Så nästa vecka väntar ett läkarbesök på mig med bedömning om hur lilla jag mår. Alltså angående den sjukskrivningen som jag har just nu. Men lär väl ta upp alla mina små problem hehe... Lika bra tänker jag! Tycker dock att det alltid känns jobbigt att behöva öppna upp sig inför en ny främmande människa när jag redan har dragit allt för någon innan. Men men, det måste göras!

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan iallafall! Kram på er ❤️

  • Nära Herrhagsvägen , Falun

Gillar