En tickande bomb

Hej på er! Har haft 18 underbara dagar hemma i Floda trots att jag har varit sjuk. Varit så himla mysigt och skönt i själen att vara på hemmaplan.

Idag var det dock vidrigt att lämna huset och säga hej då till familjen. Fruktansvärt. Satt med syrran i soffan och höll om henne en bra stund medans hon tröstade mig...Gråtit oceaner hela morgonen inklusive första 20 minuterna på tåget...

Just nu är jag någonstans i de värmländska skogarna och är framme i Falun 19:15. Kommer kännas så konstigt att stappla in i den tomma lägenheten. Lite skrämmande faktiskt. Har märkt det senaste dygnet hur känsligt mitt psykiska jag är just nu. Ovanligt? Nej knappast... En tickande bomb liksom.

Igår hade jag en sån favoritkväll med mina älskade vänner Alexandra och Nathalie. Köra runt i en bil och sjunga oss hesa är kvalitetstid för mig. Underbart! Lyssnade på en låt som Nathalie sa att den handlade om oss tre! ❤️ Sanna vänner av Carola. Sånt som får en att börja lipa på tåget...

Kommer upp till Falun med någorlunda laddade batterier, mindre glatt humör men två nya tattoos också! De får ni se vid ett senare tillfälle!

Kram på er och ta hand om er❤️

  • Nära Hällefors

Gillar