Ett besked som ledde till en stor besvikelse

Hej på er! Igår på morgonen kom jag hem från Rhodos. Har dragit på mig en härlig förkylning som innebär, feber, halsont, hosta och snuva. Inte alls kul.

Skönt att komma hem och sova i sin säng och gosa med syrran en stund. Sverige vann ju även mot Mexiko igår vilket var helt grymt!

Fick tillbaka min anatomitenta idag och det blev en stor besvikelse. Den var underkänd och bara några få poäng ifrån att vara godkänd. Som vanligt då helt enkelt och U-högen blir bara högre och högre. Resultatet på den här tentan innebär att jag inte får börja termin tre till hösten. Känns skit rent ut sagt. Så förhoppningsvis får jag börja termin tre till våren 2019.

Men den där klumpen som växer i halsen av ångest och besvikelse är inte rolig att ha. Jag orkar verkligen inte öppna den där jäkla anatomiboken igen.

Men men, vad ska man göra? Har iallafall gjort mitt bästa och känner att jag verkligen har krigat mig igenom första året som inte har varit enkelt.

Söker jobb i Falun inför hösten då jag har min lägenhet där! Så om någon vet att ett företag mm som söker anställda så hojta till! Kan tänka mig Falun, Borlänge och eventuellt Leksand.

Kram på er och ta hand om varandra ❤️

#dalarna #falun #borlänge #leksand #anatomi #högskolandalarna #jobb #rhodos #besvikelse #tenta #ångest

  • Nära Floda

Gillar