Fars dag, jetlag & veckans bästa!

God morgon på er! Min jetlag som jag har nu är inte superrolig direkt. Igår hade jag tänkt att följa med tjejerna ut och dricka lite vin men så blev det inte. Jag somnade runt 20-tiden och då hade jag kämpat att hålla ögonen öppna i två timmar... vaknade strax efter 05 idag och traskade iväg till Ica kvart i sju för att fylla på kylskåpet lite. Hoppas på att jag lyckas vrida tillbaka dygnet snart! Annars mår jag bra. Hoppas att ni också mår bra❤️

Jag har tänkt lite på vad ”Veckans bästa...” har varit och har kommit fram till en solklar grej för mig. Veckans bästa upplevelse har varit att få vara med min pappa i en hel vecka. Hade verkligen saknat honom och sen när vi träffades i Frankfurt på flygplatsen så kände jag ett lugn, en trygghet och ett lyckorus! Och att jag sen fick spendera en hel vecka med pappsen var dröm!

Jag bodde hemma hos pappa i somras och det var nästan tre månader men att ses efter 10 veckor ifrån varandra var så bra!

Som jag har nämnt i tidigare inlägg så är jag så stolt över pappsen. Hans engagemang i sitt jobb, med sina kollegor och framförallt hans familj, vår familj, är helt fantastisk!

Han är min förebild i allt mellan himmel och jord. Men framförallt hur han är mot min syster och mig. Vi är inte änglar hela tiden men ändå känner vi hur flera ton kärlek är riktat mot oss, även när vi alla har det svårt. Samma gäller såklart kärleken från min älskade mamma!❤️ En vacker dag vill jag bli en förälder som är som min mor och far. Två hjärtan av guld.

Men idag är det fars dag och då vill jag verkligen hylla min pappa. Det är väldigt sällan som jag skryter men idag får jag det. Min pappa är bäst ❤️

Grattis på fars dag, Daddy cool! ❤️

#nouwautumnchallenge

  • Nära Herrhagsgården huvudentren, Falun

Gillar