Fat Chow, rädsla, kalla kårar & Skygarden

Hej på er! Igår blev det ett besök på Skygarden igen. Den här gången dansade vi loss! Jäklar va kul vi hade! Träffade några sköna australiensare och även några från Borås, sköna själar!
Vaknade upp lagom bortom flötet idag så att säga... Det regnade ute så vi gick till gallerian, beachwalk, som ligger precis bredvid vårt hotell. Hittade några snygga plagg! Kan ju inte låta bli att shoppa lite... Shoppingberoende tjej!

Lunchen blev på Fat Chow, drömgod grön curry! Och en apelsin squash, himmelriket. Sen chillade vi lite på rummet.
Middagen åt vi på restaurangen bredvid Fat Chow. Kommer dock inte ihåg vad den heter men där kunde man bygga sin egen hamburgare. Inte helt fel.

Efter middagen gick vi en sväng och stannade till vid ett spa och unnade oss en hårbehandling. För ynka 50kr/person fick vi håret tvättat, inpackning, huvudmassage samt massage på axlarna. Asså jag rös ända ut i tåspetsarna. Så underbart. Äntligen känner man sig lite fräsch igen.

När vi kom tillbaka till hotellet vid tiotiden hade ett jordskalv ägt rum utanför Indonesien... Inte så nära Bali men ändå. Även en tsunamivarning... Kalla kårar längs hela ryggen försökte jag samla mig och läsa lite till. Hörde av mig till mamma och pappa i smått panik... Magkänslan är fortfarande inte bra. Och den har vi ju lärt oss att lyssna på. Får hoppas att det inte blir något mer än det som va.

Kram på er!❤️

  • Nära Kuta, Kuta, Badung Regency, Bali, Indonesien

Gillar