Förklaring på min frånvaro

Hej på er! Hoppas att ni mår bra och att livet rullar på någorlunda för er❣️ Ni som har varit uppmärksamma har antagligen märkt att det var längesedan jag uppdaterade här och jag har tänkt att jag ska försöka förklara varför. Som ni vet har jag studerat 100% och jobbat 100% sedan årsskiftet. Gjorde detta fram till och med 19 februari då jag hade den första tentan. Efter det la min kropp av och sa ifrån. För två veckor sedan fick jag reda på att jag var 2 poäng ifrån att bli godkänd och det blev ännu svårare att acceptera mitt redan tagna beslut om att lägga ner studierna. Jag var ju sååå nära (igen).

I dagsläget jobbar jag (bara) och försöker leva ett hyfsat bra liv då jag har fått höra genom samtal med olika psykologer att jag antagligen är i startskottet av en härlig utmattning igen... Det är min värsta mardröm att hamna i den skiten återigen så jag vet mycket väl vad jag behöver göra och inte göra. Bara så otroligt svårt att acceptera att jag inte kan göra så mycket som jag vill göra.

Så därav min frånvaro här🖤 Men jag vill ändå dela med mig! Alla har bra och dåliga dagar. Det går upp och ner hela tiden och det bara är så. Något positivt med att bli tvingad att tänka på sig själv en stund är att jag har kommit igång med min löpning! 💪🏽 Det känns faktiskt helt underbart att klämma in det nästan varje dag i ekorrhjulet som kanske är mindre underbart.

Vi går mot ljusare tider och ställer om klockan på söndag och jag älskar’t! Behöver få höra fågelkvitter, visa mitt ansikte att solen faktiskt existerar och bara få andas frisk, härlig vårluft❣️

Idag köpte jag med mig en kebabrulle efter jobbet, käkade den till Big Brother, städade hela lägenheten, diskade, startade en tvättmaskin och nu ligger jag i ett varmt bad. Sen är jag helt redo för att lägga mig i sängen och sova. Det gäller att lyssna på sin kropp hörni!

Kram på er och ta hand om varandra🤍

Gillar