Full moon party & brännskador

Hej på er! Idag mår man som man förtjänar så att säga... Igår ägde full moon partyt rum och det var helt crazy! Träffade min underbara syssling Johanna och hennes fina vänner. Riktigt roligt. Blev en hel del alkoholhaltiga drycker men det var så kul. Lite kaos med alla människor bara.
Dum som jag var hoppade jag hopprep som brann så jag fick repet på fötterna... Fina brännskador nu. Så Jessica har lagt om min lilla fot och vi tog en promenix till närmsta Apotek och köpte ny binda, plåster och en kräm för brännskador. Så det löser sig det här!
Annars har vi tagit det väldigt lugnt idag.
Imorgon ska vi besöka något vattenfall här på ön och ta oss norr ut och utforska lite. I övermorgon tar vi oss här ifrån och vidare ner till Koh Lanta.
Kram på er!❤️

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
Så det kan gå..men bra att ni hade kul i alla fall 😊
nouw.com/misssophie
speedoflife
speedoflife,
Haha full moon party är så jäkla crazy!! Kolla med folk om det finns vatten i vattenfallet är ett tips! Vi har tagit oss till vattenfall och klättrat å vandrat massor å så kommer man fram å så är det inget vatten!! Haha. Men nu har det ju regnat lite så lär vara lugnt 😊
nouw.com/speedoflife
Klaradiba
Klaradiba,
Vi kollade med en tjej i receptionen och det skulle inte vara några problem! Dessutom är det värsta regnovädret nu så det finns nog vatten 😊
nouw.com/klaradiba
speedoflife
speedoflife,
Haha ja 😊 så jäkla kallt just nu!!! Har ni också typ 17 grader där nere? Sitter fullt påklädd och har det varmare i mitt rum än utomhus, aldrig varit med om sån här kyla i Bangkok!!
nouw.com/speedoflife
Klaradiba
Klaradiba,
Det är 27 grader här nere nu men förut var det lite kallare iallafall!
nouw.com/klaradiba