Galet bra helg!

Hej på er❣️ Den här helgen har varit så förbaskat bra måste jag säga. I fredags åkte jag hem efter jobbet en snabbis och sen vidare till mamma och Roy. Köpte med mig en härlig bukett med pioner till mamma i mors dag-present som hon fick lite i förväg❣️ De bjöd på middag och vi käkade räkor på balkongen. Riktigt mysigt och gott!

Efter middagen knallade jag längs med kajen på Eriksberg och mötte upp Alma och Fredrik och två polare. Satt där medans solen gick ner. En perfekt fredag helt enkelt!

I lördags blev jag hämtad av Julia (min bonusbrors tjej) och vi åkte sedan ut till Hinsholmen. Där gottade vi oss i nästan sex timmar. Det var sååå underbart! Dock inget dopp i havet men det får bli vid nästa tillfälle😍

Igår på kvällen tog jag mig ett bad här hemma och sen gick jag och la mig runt halv nio ungefär. Ingen sen kväll för mig då mitt alarm ringde strax innan fem imorse. Det var nämligen övertid på jobbet så där tillbringade jag min söndag!

Imorgon börjar jag jobba kväll (14-23) vilket känns bra. Skönt att inte behöva gå upp 4:30 känner jag så ikväll känner jag ingen stress för att jag ska upp tidigt imorgon. Tror att det kommer bli superbra!

Hoppas att ni har haft en superbra helg❣️ KRAM

Gillar