Hantera saknaden & finbesök i helgen!

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. I Helgen får jag finbesök här i Falun! Mamma och hennes kille kommer hit på besök och det kommer bli så mysigt!

Saknar verkligen mammi ❤️

Att hantera den där saknaden kan vara svår till och från men ska bli så kul att träffa båda två i helgen. Men en som jag inte får träffa förens vid jul är min älskade lillasyster. Det är jobbigt helt klart. Pratade med henne på FaceTime igår och lipade som en bebis efteråt... min lilla Balmish❤️

Det är jobbigt det där med att ha sina nära och kära så långt bort och speciellt när jag stöter på hinder här uppe. Vill liksom kunna ta en buss i tio minuter, knacka på en dörr och kunna krama om min familj. Det som är tuffast med att bo här uppe i Falun det är inte att jag kuggar på tenta efter tenta utan det är att de är så långt bort.

Ni som vet, ni vet.

Jag har börjat planera hur min jul kommer att se ut och kan börja längta till den tiden. Bara en dryg månad kvar så det känns hanterbart!

Blev en promenad på två timmar med Mimoza på kvällskvisten vilket var underbart! Skönt att bara prata, skratta och skratta lite till. Viktigt med sånt i vardagen!

Ha en fortsatt bra torsdagskväll! Kram ❤️

#nouwautumnchallenge

  • Nära Herrhagsgården huvudentren, Falun

Gillar