Happy Diwali - Festival of lights!

Hej på er! Idag är det en ljusfest i Indien som heter Diwali. Det är massvis med lampor, ljus och fyrverkerier så det är otroligt fint!

Vi åt lunch hos pappas kollega tidigare idag och det var hur trevligt som helst! Väldigt god mat och bra sällskap! Jag förstår varför pappa tycker om att åka hit och träffa den familjen. Så otroligt fina och goa människor! Efter lunchen åkte vi tillbaka till det första hotellet som vi bodde på, The Leela Palace.


Innan middagen drack vi lite skumpa på balkongen och såg på alla fyrverkerier!

Vi åt middag på en italiensk resturang på femte våningen i hotellet och det var så otroligt bra service och fantastisk mat!

Innan förrätten som vi beställde in så fick vi en lite rätt som innehöll persika. Kommer tyvärr inte ihåg vad som var mer i den men den var väldigt god och smakrik!

Till förrätt åt jag en hummersoppa och pappa åt en sparrissoppa. Väldigt gott!

Till varmrätt åt jag en risotto med svart tryffel och carpaccio. Pappa åt carbonara som var inbäddat i ravioli! Otroligt mumsigt. Och ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR tryffel...

Till efterrätt beställde jag in tre olika sorters sorbet! Melon, lemoncello och vilda bär. Pappa åt en crème brûlée.

Innan vi gick därifrån fick vi in några praliner! Vi har verkligen haft en så underbar kväll och njutit av mat, vin, skumpa och varandras sällskap! Imorgon är sista dagen här i Indien så vi får se vad dagen har att bjuda på!

Nu blir det sängen och Netflix! Godnatt och kram på er❤️

#NouwAutumnChallenge
  • Nära , nd Main Rd, HAL nd Stage, Kodihalli, Bengaluru, Karnataka , Indien

Gillar