Har jobbat i sömnen flera nätter i rad...

Hej på er! Efter sex arbetsdagar i rad känner jag att min kropp är trött. Varenda cell i den här kroppen skriker och varenda liten organell vill sluta att fungera. Min hjärna har gått på högvarv konstant. Flera nätter har jag ägnat åt att jobba i kassan i sömnen. Jag är trött helt enkelt.
Känner av att jag inte är van vid att jobba såhär mycket som jag faktiskt gör. Så nu var det hög tid att få lite ledigt (tre hela dagar).

När jag väl stämplade ut från jobbet och gick på bussen kände jag hur all stress bara rann av mig. På bussen satt jag och lyssnade på Relationspodden med Katrin & Bingo samtidigt som jag blickade ut över alla åkrar som susade förbi. Väl framme på Trollhättans resecentrum satt jag och lyssnade på ett sommarprat i P1 med kvällssolen i ansiktet. Njöt och andades och lycklig över lite ledighet. Fantastiskt!

Nu ligger jag i Almas säng hemma hos pappa i Göteborg. Ska spendera mina tre dagar i den här älskade staden och det känns underbart. Har planer för morgondagen och för lördagen och det känns superbra!

Morgondagen får ni höra om imorgon!

Kram på er och kom ihåg att andas och ta hand om varandra ❤️

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Hoppas du får vila & njuta massor av dina lediga dagar nu!❤️ Kramar!!
nouw.com/sandrakannasto
Ellinorjanssonl
Ellinorjanssonl,
Ville bara önska dig en fantastisk dag! Kram
nouw.com/ellinorjanssonl
SaraFogelström
SaraFogelström,
hoppas att du får en underbar helg!! Kram på deeej<33
nouw.com/sarafogelström
JosefinOberg
JosefinOberg,
Känner så igen mig i att jobba på natten. Det blir inte att en vilar på riktigt typ. Hoppas du får sova ut och njuta av lite ledigt!
nouw.com/josefinoberg