Highway 1 - San francisco till San Diego

Hej på er! Kan verkligen inte sova och klockan är strax efter fyra på natten... vad händer!? Så sjukt irriterande.

Tänkte berätta lite hur planeringen gick hos Jessan igår! Vi kom fram till hur rutten kommer att se ut. Vi börjar vår resa i San Francisco med att plugga engelska i tre veckor. Det har vi bokat via EF som har hand om språkkurser. Under de tre veckorna kommer vi ha mycket tid över att upptäcka staden och göra olika äventyr på helgerna! Ett ställe som vi ska till en helg är Yosemite national park.

Sen ska vi fixa en bil. Ska maila lite olika företag och checka läget angående det.
Men planen är att köra Highway 1 ner mot San Diego. Kommer stanna längs kusten och vårt första riktiga inplanerade stopp är i Santa Barbara.
Därefter fortsätter vi söder ut förbi Los Angeles, alltså stannar vi inte till där utan fortsätter till San Diego.
Efter några dagar ska vi köra mot Grand Canyon! Det är en väldigt lång sträcka på cirka 80 mil. Väl framme så stannar vi där ungefär två nätter och utforskar den otroligt coola naturen.
Stoppet därefter blir Las vegas!
Sen kör vi tillbaka mot kusten men då till Los Angeles! Där kommer vi spendera våra sista dagar innan vi lämnar tillbaka bilen och flyger hem till Sverige igen.

Hur coolt låter inte detta? Jag blev så otroligt taggad när vi satt och planerade och kollade kartan. Det kommer bli ett väldigt stort och lärorikt äventyr minst sagt!

Avslutade kvällen hos pappa med en otroligt god middag!

Om några timmar, typ tre timmar så ringer mitt alarm. För då ska pappa och jag på ett äventyr! Hoppas på att få sova en timme iallafall.
Sov gott ❤

Gillar