Indien i november!

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. Sitter med Mimosa, Johanna och Jennifer på Espresso house och bara myser! Naturen utanför fönstren blir bara finare och finare för varje dag som går. Alla träd är så färgglada så det är otroligt vackert.

Jag har en liten nyhet att berätta för er! I november, om tre veckor, åker jag med pappa till Indien i en vecka! Pappa ska jobba några dagar och jag får möjlighet till att få åka med. Otroligt tacksam för det! Jag har varit på många ställen runt om i världen men jag har aldrig varit i Indien så det kommer bli helt fantastiskt att få se och uppleva kulturen mm där! Skulle ni vilja veta vart jag har varit och vilka som är mina favoritställen? Kommentera det isåfall eller hör av dig på något annat vis.

Idag har jag fixat lite med turistvisum och nu återstår det bara att fixa ett sånt där fint foto... Kan de ens bli fina? Vette fasen faktiskt haha! Det ska bli jättekul verkligen och tiden går så fort så snart får jag börja packa. Jag kommer flyga från Arlanda och pappa flyger från Landvetter. Vi möts upp i Frankfurt så det kommer bli hur bra som helst!

Gillar