Ingen mer sjukskrivning!

God morgon på er! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan. I söndags åkte jag från Skara till pappa i Floda. De senaste dagarna har jag försökt att smälta allt som har hänt det senaste. Kände att jag blev rätt så slut efter allt vilket är rätt så förståligt ändå. Så det har varit skönt att bara vila.

I måndags ”friskförklarades” jag enligt min läkare och försäkringskassan! Efter 180 dagar som sjukskriven så är jag nu frisk. Och det är inte bara på papper utan jag känner mig frisk. Det senaste halvåret började med att jag tog det väldigt lugnt då jag sov hela dagarna och fortsatte med det när jag flyttade upp till Falun igen efter sommaren. Sen började jag successivt plugga sakta men säkert och trappade ner sjukskrivningen allt eftersom. Inga mediciner utan bara vila och samtalsbehandling räckte för mig och det är jag otroligt tacksam för. Nu är jag taggad på livet och känner mig energifylld. Känns skönt att lägga sjukskrivningen åt sidan och bara fokusera på allt positivt som väntar. För nu närmar sig allt roligt med stormsteg!

Idag händer inget speciellt. Igår blev det en promenad innan frukosten men så blir det inte idag pga regn. Inte alls sugen på att gå ut. Imorgon ska jag äntligen klippa mig hos min favvofrisör!

På fredag är det en lugn dag men sen på kvällen ska jag fira grannen Alexandra här hemma i Floda som tar examen på universitetet i Göteborg. Era barn som får henne som förskollärare ska vara lyckligt lottade! Heja henne! ❤️

I helgen ska jag på roligheter med släkten i Trollhättan och efter det blir jag nog kvar i Skara. På måndag ska jag skriva på papper på nya jobbet så efter det kanske jag blir kvar där uppe. Vi får se helt enkelt!

Skolan drar igång 5 februari så det är bara tre veckor kvar. Igår fick jag mitt schema för första kursen och annan information. Känner mig otroligt peppad men också väldigt nervös.

Hoppas att ni får en fin vecka! Kram❤️

  • Nära Bofinksvägen , Floda

Gillar