Ingen sömn, inget gym & inte fri från slem.

Godmorgon på er!
Inatt blev det knappt någon sömn för mig. Vet inte vad det beror på men har sovit väldigt oroligt i en vecka nu. Kanske beror på stress i skolan? Sov cirka tre timmar inatt och vaknade innan klockan skulle ringa halv sex. Händer aldrig annars. Struntade i att gå upp och släpa mig till gymmet och låg kvar i sängen några timmar istället.

Gick till bussen i ett väldigt fint vitt Floda men oj vad jobbigt det var med min hosta. Vårdcentralen sa att jag skulle vänta i några veckor med att ringa de igen. Det är tydligen en vanlig förkylning men jag känner att det är lite jobbigt att hosta slem i tre månader. Bara att gilla läget helt enkelt.

Om jag har slutat att hosta som en gnu ikväll så kanske det blir en promenad för mig. Känner mig besviken på mig själv för att jag inte har tränat på evigheter. Får tänka att en veckas skidåkning är också träning!

Skrev klart mitt gymnasiearbete igår! Ren jäkla lycka! Nu kan jag bocka av det för tillfället iallafall. Tar en dag i taget nu för att inte dö i stress. Ska ta mig tid till att få lite kvalitetstid med min fina syster den här veckan också innan vi åker iväg. Kanske bio? Eller bara en mysig hemmakväll? Vi får se vad vi är sugna på och när vi båda har tid.

Ha en bra dag!
// Klara som smuttar på sitt kaffe som har blivit kallt.

Gillar