Inget bagage, livet är på topp eller?

Hej på er! Imorse klockan åtta gick vår buss från Cameron highlands mot Langkawi. Det trodde vi iallafall. Vi åkte buss i närmre sex timmar. Gick hur bra som helst och vi var typ ensamma även på den bussen. När vi kom fram till busstationen sa de att färjeläget låg 30-40 mil därifrån. Vi hade alltså blivit lurade. Vi hade självklart lyckats planera in vår resa till Langkawi precis när ett skollov började här så alla bussar till färjan var fulla. Två alternativ hade vi. Stanna på en polisstation över natten eller ta ett flyg. Hoppade in i en privatpersons bil och blev körda till Penangs flygplats. Hade turen att det fanns två biljetter kvar.
Vi flög businessclass, så lite speciella kände vi oss. Men det blev dyra 25 minuter i luften. Cirka 500kr/person kostade biljetten. Hellre det än att vara framme på Langkawi 10 timmar senare.
I all hets hade vi glömt för stunden att vi är sjuka. Så blev lite nervösa att det skulle göra ont i öronen när vi skulle lyfta och landa. Det gick jättebra!

Väl framme på Langkawi började bagagebandet rulla och Jessans väska kom. Min kom inte. Blev så jäkla lack. Det var liksom pricken över i:et.

Så jag fick anmäla att min väska var borta med hela mitt liv i... Och vet inte något mer. De ska höra av sig. Hoppas på att de hör av sig snarast. ALLT ligger där i.
Men jag blir inte förvånad. När jag reser med familjen är det alltid en väska som inte kommer fram. Men det suger att det hände nu...

Har iallafall hittat ett boende, här stannar vi en natt.
Kram ❤️

  • Nära Langkawi, Kedah, Malaysia

Gillar