Inneboende, Gili trawangan & separata sängar!

Vi kom äntligen fram till slut! Landade på Bali och väskorna var med, skönt. Tog en taxi mot hamnen och köpte båtbiljetter på en liten resebyrå. Eftersom klockan var fem på morgonen frågade tjejen om vi hade något hotell. Det hade vi avbokat så vi fick sova inne i rummet bredvid på golvet. Inga problem att sova där i några timmar. Hade air condition och hon gav oss en fruktkorg och vatten. Allt var gratis. Uppskattas i sådana situationer. Så nu har vi varit inneboende också i några timmar. Också ett äventyr. Bara det att hitta toaletten och gå förbi sovandes främmande personer var spännande.

Båten till Gili T tog två timmar och boende hittade vi direkt. Två separata sängar! Jessica har en tendens att sprida ut sig och ta hela täcket, haha. Fick även air condition, tillgång till poolen och frukost ingår för 75kr/person om jag inte minns helt fel. Kidi's family bungalow.

Väldigt stor skillnad på temperatur här jämfört med Kambodja. Svetten bara rinner. Vänjer oss antagligen snart igen. Ikväll kanske vi tar oss en öl eller några drinkar. Oklart. Men det är semester, så inga måsten och krav. Så skönt!
Kram på er❤️

  • Nära Pemenang, North Lombok Regency, West Nusa Tenggara, Indonesien

Gillar