Jag ska flytta!

(Detta skrev jag 08:10 imorse)

God morgon på er! Hoppas att ni har haft en bra vecka så här långt. Jag bara strosar runt hemma hos mamma och gör inget vettigt haha... Igår tog jag mig in till stan för att möta upp min första vän i livet, Axel. I vanlig ordning hade vi mycket att prata om så det var superkul!

På kvällen var det middag här hemma hos mamma med hennes kille och hans söner bland annat. Första gången jag träffade de och det var verkligen kul. Sånt är ju spännande liksom. Men vi hade en väldigt bra middag och kväll så fler sådana kvällar tack!

Började kvällen med lite glögg och julgodis. Följt av varmrätt som bestod av hemmagjorda hamburgare, hemmagjord picklad rödlök, inlagd gurka och hemmagjord dressing! Super gott! Till efterrätt blev det skumtomtepannacotta. Riktigt smarrigt!

Idag kommer pappsen och hämtar mig och det blir två nätter i Floda innan det är dags att börja fira jul.

För flesta gången på länge känner jag att psyket är stabilt och ingen ångestkänsla för fem öre. Inställningen till framtiden är bra för tillfället och känner att det får bli som det blir. Men jag ska följa ert råd om att det viktigaste är att må bra och trivas. Så får det bli!

Kram på er!

UPPDATERING!!! (11:30)

Jag ska alltså flytta till Lidköping! För några dagar sedan sökte jag en utbildning på yrkeshögskola och fick reda på runt 09 imorse att jag är antagen! Jag ska alltså plugga Operativ digital kommunikatör! Hur sjukt? Jag är verkligen superduperglad och glädjetårarna bara sprutade tidigare idag...

Nu återstår det att hitta en bostad! Så om du vet någon som hyr ut en 2:a i Lidköping så får du gärna hojta till!

Kram på er! ❤️

  • Nära Bratteråsbacken , Göteborg

Gillar