Kämpigt & månadsgivare!

Hej på er! Hoppas att ni mår bra ❤

Har en ordentlig förkylning i kroppen sedan två veckor tillbaka som nu har satt sig på/i mina leder. Det är framförallt mina ben och armar som får ta stryk men jag försöker hålla humöret uppe och krigar mig igenom vardagen med ett leende på läpparna!

Har städat ut julen från lägenheten vilket känns skönt. Lägger den högtiden bakom mig och blickar fram mot ljusare tider, våren. Som jag längtar!
Känner att jag behöver få lite solljus och ny energi.
De senaste veckorna har varit lite kämpiga att gå igenom känslomässigt. Problem med bland annat jobb och studier samt känslor åt alla olika håll till olika personer.
Det tär på krafterna tyvärr.
Känns som att mitt liv går på repris från förra året när det gäller mitt känslosamma jag.
Har inte delat med mig av det och kommer inte göra det heller.
Men Jessan är mitt bollplank och får ta många hårda bollar, men hon lyssnar och kommer med oftast kloka ord. Alla borde ha en Jessan i sitt liv ❤


Blev även månadsgivare till Cancerfonden idag. Ekonomin för mig är väldigt sträng eftersom jag sparar till resan men det är prioritering som gäller. Så därför känns det som en underbart fantastisk anledning att skippa ett restaurangbesök, sista drinken i baren, eller den där dundersnygga klänningen som jag såg häromdagen.
Känns lite extra bra i hjärtat att man kan göra något som kan betyda så mycket tillslut. Kram på er och ta hand om varandra ❤

Gillar