Klarres årsresumé 2016

Januari 2016

Början på 2016 hade jag så mycket pirr i magen och förväntningar. Kände att det skulle bli ett händelserikt år. Fem dagar in på året firade jag min 20-årsdag lite i förväg med släkt och familj.
Sju dagar in på året, satt Jessan och jag på ett plan som tog oss till Bangkok, Thailand. Där började vår tre månaders långa och underbara resa.
Under januari hann vi med att besöka Koh Tao och där fixade vi även varsitt dykcertifikat!
Därefter hamnade vi på Koh phangan och festade i flera dagar. Kan vara det roligaste jag har fått vara med om, helt ärligt! Där träffade vi några polare från Lerum vilket var najs!
Tog oss till Koh Lanta och chillade där några dagar. Tog båten till Koh mook och den ön skriker bara "relax". Så det var det vi gjorde där, tog det lugnt.

Februari 2016

Vi tog båten från Koh mook till Koh Phi Phi. Där blev det mycket fest också men där sprang vi även på folk hemifrån, min syssling och hennes två kompisar. De träffade vi även på Koh Phangan.

Sen var det dags att ta flyget till Phnom Penh, Kambodja. Vi fastande i passkontrollen och blev hänvisade till ett annat rum. Hade varit en dag för länge i Thailand men vi lyckades prata oss ur det.

Efter några dagar i Phnom Penh, åkte vi buss ner till hamnstaden Sihanoukville. Därefter åkte vi ut till ön Koh rong. Det besöket blev ingen hitt men kul ändå att ha varit där.

Efter två nätter var vi tillbaka på fastlandet igen och checkade in på ett finare hotell i samband med min 20-årsdag. Kändes väldigt lyxigt! Där blev jag även överraskad med tårta och sång.
På kvällen åkte vi förbi en frisör och fick håret plattat för första gången på över en månad... låter helt sjukt nu i efterhand men oj vad fina vi kände oss då!

Efter några dagar tog vi en nattbuss till Siem Reap. Var bland det vidrigaste jag har gjort i hela mitt liv. Kommer aldrig göra om det...

I Siem Reap besökte vi Angkor wat och åkte zipline! Riktigt bra avslut i Kambodja.

Två veckor i Kambodja räckte för oss. Vi åkte vidare söder ut, Bali.
Tog oss direkt från flygplatsen på Bali till ett båtläger. Där fick vi sova på golvet i en resebyrå innan första båten skulle gå till Gili Trawangan.

På Gili T blev det återigen mycket fest och där träffade vi även Lerumskillarna igen. Så kul!
Men mycket chill blev det även där. Snorklade med sköldpaddor och njöt till fullo helt enkelt.

Mars 2016

Vi åkte tillbaka till Bali och besökte vattenland, festade, rafting.
Det regnade otroligt mycket när vi var där så vi bokade nya flygbiljetter till Malaysia hela två veckor tidigare än planerat.
Landade i Kuala lumpur och där har vi både feber och förkylda. Några lugna dagar i storstan med shopping och mat på Ikea.
Köpte bussbiljetter till Cameron Highlands. Det kändes som en by i alperna. Frisk luft och frost på morgonen. Kände oss lite som hemma där faktiskt. Plockade jordgubbar, dröm!

Åkte vidare därifrån mot Langkawi som är en ö utanför fastlandet. Där var vi på samma boende i två veckor och bara slappade.
Bestämde oss för att åka till Koh Lipe som låg cirka en timmes båtresa bort. Underbar ö! Där dök vi även.

April 2016

Vi tog oss tillbaka till det gamla boendet på Langkawi och stannade där en vecka till. Sprang på en tjej från Lerum, Ellen och hennes kompis Sara. Blev många roliga skratt med de två stollarna!

Avslutade vår vistelse i Malaysia i Kuala lumpur. Sista kvällen spenderades på en rooftopbar.

Dagen därpå flög vi hem till Sverige och möttes av vår.
Väl hemma fick jag reda på att jag äntligen skulle flytta hemifrån, lycka!
Många olika träffar med vänner och släkt blev det naturligtvis. Det var även dags för den årliga kickoffen på Liseberg med kollegerna!

Maj 2016

Födelsedagsfirande för Nathalie som fyllde 18 år och sen fyllde även syrran 16 år. Nu började flytten in till Storstan närma sig med stormsteg. Mysiga middagar med vänner ägde även rum.

Jag flyttade i mitten av Maj och sen två veckor senare fyllde min morfar 70 år och summerburst var i stan!

Juni 2016

Lerums studentfest ägde rum och dagen efter var det dags för Håkan Hellström på Ullevi! Så magiskt.

Syrran hade även sin avslutningsbal i nian under den här tiden. Hon strålade som en stjärna. Vackra syster!

Några dagar senare var det dags för min morbror att gifta sig med sin Mia! Jag fick äran att fotografera hela dagen och det var en väldigt lyckad dag och vigsel i trädgården. Dagen efter blev det ett besök på Liseberg med kusiner, faster, farmor och farfar!

Midsommar spenderades i Lerum med härliga människor. En bra kväll helt enkelt!

Juli 2016

Under den här månaden fortsatte sommaren i gbg med träffar med vänner och familj. Blev även några jobbtillfällen på Liseberg.

Hela familjen åkte till Helsingborg en helg och hade det riktigt gött! Sen gick även jag på lite semester. Två veckor i nerja, Spanien väntade på oss. Behövdes!

Augusti 2016

Dagarna i Spenen fortsatte in i Augusti.

Blev en tripp till Falkenberg där Jessan har ett sommarställe. Bad, avslappning och god mat stod på schemat. Blev många middagsdejter hemma i gbg sen, välbehövligt! Åkte även upp till Skara och Varnhem och hälsade på farmor, farfar, mormor och morfar.

Den här månaden hände det ganska mycket och stora vändningar i mitt liv. Mina föräldrar gick isär, separerade vilket tog hårt på mig.

September 2016

Månaden bjöd på kräftskiva, gjorde min första tatuering, såg miriam bryant i Partille arena, Barndomsvännen Alice var på besök, jessan och jag var i stockholm och såg Justin bieber. Vi bokade även vår kommande resa till USA! Firade även min kusin Philip som fyllde 18 år.

Oktober 2016

Firade min mormor och morbror i Skara, började få det riktigt fint i lägenheten, mysiga middagar. Mamma bodde här en vecka också! Mysigt! Annars var det väldigt mycket jobb nu och skulle fortsätta så framöver...

November 2016

November månad bjöd på mycket jobb, mys i trollhättan, ludde fyllde fem år, mysiga frukostar med Jessan, Afterwork med de mest underbara kollegorna som existerar! Håkan Hellström spelade även på Scandinavium!

December 2016

Den här senaste månaden har varit ganska hektisk för min del. Mamma flyttade från huset i Floda till Eriksberg. Samma helg fyllde Jessan 20 år och det firades på Post hotellet i stan. Det blev en väldigt lyckad kväll!

Julshopping med syrran och mysiga fikapauser. Julfest med jobbet, kul i vanlig ordning!

Julhelgen sprang förbi och imorgon är det redan nyår! Hur sjukt?! Får se om det blir några nyårslöften. Tippar på att det blir några stycken som jag verkligen ska försöka hålla mig till. Sen ska jag även påbörja det nya året med en positiv inställning! Kram på er ❤

Gillar