Köpt en lägenhet! Tre intensiva veckor!

Oj vilken intensiv vecka! Helt sinnes... För tre veckor sedan och fyra dagar sedan sökte jag till utbildningen i Lidköping. Igår var det tre veckor sedan som jag fick reda på att jag kom in på den. I mellandagarna försökte jag få kontakt med en mäklare i Falun men det var såklart knepigt. La då istället ut min fina lilla lägenhet på blocket. En ren chansning!

Några dagar innan nyår hörde en tjej av sig och ville gärna komma och kolla på lägenheten vilket hon självklart fick. Jag visade min lägenhet i ett totalt flyttkaos.

Flyttlasset gick från Falun två dagar efter nyår, alltså 2 januari. Då ställde jag in alla mina prylar i ett förråd som jag hade hyrt i Lidköping. Vid den här tiden hade jag sett en superfin lägenhet på hemnet som låg som ett kommande objekt.

För en vecka sedan hörde tjejen av sig och ville köpa lägenheten! Då hade jag fått tag på min mäklare och kommit överens om att hon skulle hjälpa till med kontraktsskrivningen. Bokade in ett möte som ägde rum i onsdags, 9 januari. Då sålde jag min fina lägenhet i Falun. Åkte alltså upp till Falun i onsdags för det mötet och för att hämta lite småsaker. Under onsdagen fixade jag även ett nytt lånelöfte på banken.

I torsdags hade jag bokat in ett flyttstäd, så skönt! Lämnade lägenheten till dem och rullade iväg från Falun. Utan nycklarna till lägenheten. En väldigt skum känsla.

Stannade hos farmor och farfar i Varnhem och sov där tills igår. Och igår hade jag fixat så att jag fick komma och se den lägenheten på hemnet som jag var sugen på. Farmor och farfar följde med och tittade på den. Den var superfin och kärlek vid första ögonkastet. Efter visningen fikade vi i stan och sen bestämde jag mig för att slå till. Så jag har helt enkelt köpt en superfin tvåa i Lidköping. Tre veckor efter att jag fick reda på att jag ska plugga i Lidköping. Här går det undan kan man säga! Och jag har haft ett jäkla underbart flyt genom allt för en gångs skull. Underbart!

Jag får flytta in senast i början av mars så jag är otroligt taggad och känner på mig att det här kommer bli väldigt bra. Kan erkänna att jag är lite stolt över mig själv som har fixat med allt det här på egen hand. Med stöd från familj då såklart! Visste inte att jag kunde det.

Innan jag lämnade Lidköping på fredagskvällen lämnade jag lite saker i förrådet och sen rullade jag mot Skara. Fick även ett samtal som handlade om ett jobberbjudande, så ska skriva papper där senare i januari!

Idag, lördag, har jag vaknat upp hos mormor och morfar i Skara. Ska snart ner och äta lite frukost och senare idag ska vi in till Lidköping och kika lite. Känns så underbart att få flytta närmre min släkt och familj! ❤️

Så en kort sammanfattning är att de tre senaste veckorna har varit väldigt intensiva men roliga och spännande!
Kram på er!

Min tomma lägenhet i Falun.

  • Nära Slussegatan , Skara

Gillar