Krama om de ni tycker om och berätta det för dem.

Vad händer med vår värld egentligen? Här borta är vi isolerade, vi är bortom allt ont. Känns det som iallafall men vi är mycket väl medvetna om att utrikesdepartementet avråder resor till Kuala lumpur i Malaysia pga terrorhot. Jag fick idag ett meddelande från min älskade mamma, ett lugnade meddelande där hon skrev att pappa flyger hem från sin jobbresa som ägt rum utomlands, utan ett stopp i Bryssel för att medverka på ett möte som var tanken. Jag hade då ingen aning om vad som hade hänt på flygplatsen eller i tunnelbanan. Det skrämmer mig. Är helt isolerade. Det gör ont i magen av tanken att vi, om två veckor ska åka närmre allt det som hänt. Att vi bara ska vistas på tre av världens största flygplatser känns äckligt skrämmande just nu.

När nyheten kom om Kuala lumpur, cirka två veckor innan vi anlände dit tvekade jag att åka. Men vi åkte dit och inget har hänt, än så länge...

Jag HATAR det här och är antagligen inte ensam om det. Men just nu har jag sån hemlängtan, vill bara krama om min familj och särskilt min älskade pappa som har sån äcklig tur. Nära både Paris och Brysseldådet... Man ska vara rädd om det man har och glöm för all del att inte krama om de ni tycker om och berätta det för de.

  • Nära Langkawi, Kedah, Malaysia

Gillar