Lägenhetsvisningar och en gnutta stress

Hej på er ❣️ Hoppas att ni har det bra och att ni har haft en bra vecka! Förra helgen blev jag och familjen Sörman bjudna på middag hos pappa och Pia. Supergott och supermysigt i vanlig ordning.

På söndagen började mitt letande efter en lägenhet. Jag ska nämligen försöka köpa mig en etta någonstans i stan! Eftersom jag har ett korttidskontrakt på boendet som jag har i nuläget så kommer jag behöva flytta om några månader. Så i söndags var jag på första visningen. Sen var det visning varje dag innan jobbet till och med torsdag.
I fredags hade jag ingen inplanerad visning så jag hann med att bädda rent i sängen (vilket kändes lyxigt) innan jobbet.

Tanken för den här helgen var att jag skulle börja packa/rensa men det blev inte så... När jag vaknade imorse var jag helt slut i kroppen. De senaste dagarna har sett exakt likadana ut och jag har inte fått chansen att andas ut känns det som. Drack en kopp kaffe i sängen och kikade på lägenheter samtidigt. Hade bokat in en tvättid som jag utnyttjade till fullo vilket var superskönt!
Men efter det låg jag i soffa och sängen vartannat och kollade Netflix.

Söndagens planer ser annorlunda ut jämfört med lördagen! Jag har två visningar inplanerat som mamma och Roy följer med mig på så det blir spännande❣️

Ska försöka hinna med att göra några matlådor till kommande arbetsvecka också. Annars ser nästa vecka likadan ut faktiskt. Känner mig väldigt stressad över allt vilket är lite jobbig men försöker ta en dag i taget just nu.

Det är bara att bita ihop helt enkelt😌 Kram på er ❤️

Gillar