Låt 2019 bli ett magiskt år!

Att få skåla in det nya året med mina fina vänner här uppe i dalarna, Falun, var magiskt men samtidigt känslosamt. Året 2018 har varit ett år som inte har varit jättebra. Det var en berg och dalbana utan dess like. Att jag fann vänner för livet under året som har gått har varit bland det bästa. Och att få fira nyår med dem var helt fantastiskt.

Men att sitta där vid ett uppdukat bord med vänner omkring sig och veta att jag flyttar härifrån om ett dygn gjorde otroligt ont. Gick inte en enda minut utan att jag tänkte på det. Att jag ska ska flytta ifrån de som betyder otroligt mycket. Väldigt smärtsam tanke. Vilket ledde till en hel del tårar under kvällen men även när alla hade lämnat min lägenhet.

Gårdagen var hur bra som helst. Denise och jag fixade med dukningen medans Jeppe och Henke lagade tacos. Vid sju kom resten av gänget bestående av Jennifer, Mimoza, Johanna och Anton. Tacos och vaniljpannacotta stod på menyn och det var riktigt gott!

Vid tolvslaget stod alla på min balkong på sjunde våningen och tittade ut över Falun på alla fyrverkerier. Första parkett helt klart! Ännu bättre var det när vi vred på infravärmen!

Idag vaknade jag upp och började städa här hemma och sen blev det en kaffe och sallad på stan med Henke, Jeppe och Denise!

Pappa kommer upp hit ikväll med en släpkärra och då är det bara att börja packa ut.

Kram på er och gott nytt år! ❤️


  • Nära Herrhagsgården, Falun

Gillar