Livets bana kan ändras väldigt fort!

God morgon på er och god fortsättning!

Det är så vemodigt att gå runt och packa ner allt här hemma. Trivs ju så himla bra i min lägenhet som jag verkligen har gjort till min. Ska någon annan bo här? Det är så konstig känsla. Samtidigt som jag är överlycklig över att ha kommit in på utbildningen i Lidköping. Lite kluven är jag allt.

Allt blev så tydligt när jag åkte till skolan sent på kvällen i förrgår för att skriva ut lite papper. Det var antagligen sista gången för den här gången som jag gick in och ut genom dörrarna. Väldigt konstig känsla. Genom de dörrarna har jag gått igenom med extremt mycket ångest under en lång tid. Det är genom de dörrarna som jag har gått ut med ett stort leende när jag löste läkemedelsberäkningstentan på första försöket (enda tentan som jag fixade vid första försöket, haha). Det är innanför de dörrarna som jag har fått så otroligt fina vänner. Vänner för livet.

Konstigt att min vardag kommer se annorlunda ut. Jag kommer inte stressa till bussen för att vara på skolan 20 minuter efter att jag har vaknat, paxa ett bord i bibblan och sitta där vid samma radda av bord dag efter dag.

Tänk att livets bana kan ändras så fort. Väldigt spontant. Jag trodde verkligen att jag skulle bo uppe i dalarna efter min utbildning. Det vet man ju aldrig hur det blir senare i livet men för en månad sedan trodde jag det.

Men vad jag ser fram emot ett nytt äventyr i en ny stad, med ny utbildning och nya människor. Det som är helt fantastiskt är att jag kommer vara omringad av familj och släkt! Bara det att jag kommer kunna åka hem spontant en helg är helt fantastiskt.

Här hemma i lägenheten i Falun har jag snart packat ner allt i lådor. På måndag ska jag ha nyårsmiddag här med mina älskade vänner. Ser fram emot det så mycket❤️.

Ha en fin helg hörni! Kram ❤️


  • Nära Herrhagsgården huvudentren, Falun

Gillar