Lyssna på kroppen!

Hej på er! Har drabbats av en hemsk förkylning som har satt sig fast i mina halsmandlar... som vanligt med andra ord. Pappa hämtade mig hos Jessica igår innan jobbet, så snällt! Hade kallsvettats och mått allmänt dåligt hela natten så det blev inget jobb för mig igår och inte heller idag. Tror att det är någon blandning av en liten biverkning av vaccinet jag fick i måndags och en vanlig förkylning. Vaccinerade mig mot Hepatit A och B, japansk encefalit samt tyfoidfeber.

Jag sa till mig själv när jag började på Lindex att jag inte ska vara hemma för en förkylning eller dylikt. Skulle bara vara hemma om det var magsjuka... MEN jag var tvungen att lyssna på min kropp och den sa ifrån. Har jobbat väldigt mycket det senaste, mycket övertider vilket jag inte är van vid. Men jag tycker verkligen om mitt jobb, så det känns vettigt att bli frisk igen och sen köra igång igen.

Tyvärr kom den här förkylningen lagom till en av typ tre helger som det skulle hända något speciellt på under hösten, min vanliga otur. Familjen Sörman från Skövde skulle kommit hit idag och helgen skulle spenderats med de både här hemma och en heldag på Liseberg imorgon... Nu blev det inte så. Istället får jag använda helgen till att bli frisk och pigg som en lärka igen!

De här två dagarna hemma har spenderats i sängen med en termos på nattduksbordet med varmt vatten i till te (så jag slipper gå ner och värma nytt vatten hela tiden), legat på spikmattan och knaprat tabletter.

Ha en bra fredag! ❤Gillar