Måste hitta en balans!

Hej på er! Den här veckan har gått väldigt fort. Det är redan fredag! Dock har jag varit extremt trött och känner att kroppen inte är van vid det tempot som det är i skolan just nu. Varje dag när jag kommer hem hade jag kunnat somna och vakna på morgonen dagen efter. Så sjukt trött så det är inte ens roligt...

Hade en fundering tidigare i veckan ifall jag ska ta ett pass på jobbet i helgen men kom fram till att jag behöver vila. Min hjärna behöver vila. Måste försöka tänka på vad min läkare har sagt angående jobb och studier. Det måste bli en balans där emellan så att jag inte hamnar i den där väggen igen... Men nästa helg blir det jobb för mig!

Men som sagt det är fredag idag och jag har längtat hela veckan efter fredagsmyset! Var i skolan hela dagen, kom hem och drack kaffe, käkade pizza/kebab med mormor och morfar, åkte och tittade på när Skaras damer i handboll vann över Boden (så jäkla gött!) och sen åkte vi hem och tittade på reprisen av På spåret. Chips och daim till det såklart! Nu har jag precis lagt mig i sängen efter en dusch och känner mig väldigt nöjd över dagen och veckan hittills!

Hoppas att ni har haft en bra vecka och ta hand om varandra! ❤️

  • Nära Brynolfsgatan , Skara

Gillar