Min hjärna orkar inte

Hej på er!
Är på Eriksberg i mammas lägenhet. Ska äta middag här med henne när hon kommer hem från jobbet. Tänkte att jag skulle passa på att börja plugga.

Men allt det här med utmattningssyndrom osv blev så jobbigt påtagligt. Jag pluggade väldigt bra i sju minuter och sen halv fokuserad i tre minuter till innan jag var tvungen att vila. Jag läste ur boken högt tills jag inte kunde formulera meningarna korrekt.

Jag har nu sovit i 90 minuter och känner mig helt matt. Det blev så himla uppenbart att min hjärna är helt slut.

När jag var hos läkaren för tre veckor sedan frågade han mig hur länge jag kan koncentrera mig när jag pluggar. Mitt svar var 10-20 minuter. Han menade då på att då är min hjärna helt slut.

Jag har alltså oerhört svårt att koncentrera mig och försöka lägga nya saker på minnet. Vilket känns förjävligt just nu då jag MÅSTE plugga för att fixa en tenta i början av oktober.

Just nu känns allt helt hopplöst. För jag vill ju lösa det här. Viljan finns och motivationen finns men min hjärna orkar inte jobba som den borde göra. Så ni kan ju förstå min frustration... fasen också!

Får ta nya tag imorgon helt enkelt ❤️

(Om det finns någon där ute som är expert på anatomi och fysiologi som vill traggla allt muntligt med mig, hojta till! Gärna någon som är i Falun eller kan ta sig dit i höst).

  • Nära Göteborg

Gillar