Mitt mål, min vilja, ditt val.

De flesta som läser min blogg vet nog om att jag var med om en olycka för 2 år och 4 månader sedan. Jag fick kvarstående men och därför fick jag börja äta en mängd olika mediciner för smärta och avslappning. Det har jag trappat ner på nu men tar smärtstillande nästan varje dag ändå för jag fixar inte av att hantera smärtan. Efter att jag började med medicineringen så gick jag upp i vikt. Det var tydligen en vanlig biverkning...

Detta har gjort att jag har mått sämre psykiskt för att jag ser att siffran på vågen bara ökar och ökar. Har fått höra att jag blir större och större av en viss person. Det påverkar en psykiskt! Det kan jag lova er. Det blir som en käftsmäll. NU kan jag göra något åt det, men för ett år sedan så kunde jag inte det. Träningsmässigt alltså.

Jag har ett mål, och har min vilja att genomföra det nu. Och jag kommer genomföra det. Jag vill gå ner de kilona som jag har gått upp (ca 15 kilo). Inte bara för att jag vill ha tillbaka min kropp utan för att min kropp behöver en förändring nu. Det kommer göra ont men det är inget farligt har min läkare sagt. Det kommer gå över med träning tillslut. I alla fall min whiplashskada. Den andra smärtan i ryggen kanske försvinner, annars får jag bara lära mig att hantera den.

Min högsta önskan är att kunna stå på en innebandyplan som en spelare. Nu står jag där som en tränare för ett yngre flicklag men jag vill känna adrenalinet och lagkänslan igen. Jag lever på den drömmen och det är den som får mig att bli motiverad.

Så jag hoppas att ni har överseende med att det kanske kommer upp mycket träningsuppdateringar här! Och om ni ej tycker om det så är det inte meningen att ni ska läsa min blogg! ;)

Ha en bra kväll!

Kram.

Gillar