När stressen tar över din kropp.

God morgon på er! Hoppas att ni har fått en bra start på veckan. Min morgon började väldigt stressigt vilket inte alls är bra. Jag har svårt med att tänka att jag kan ta nästa buss så det tog 10 minuter från att jag låg i sängen tills jag stod och väntade på bussen. Ni kan ju räkna ut hur de tio minuterna såg ut... Tandborste i en handen samtidigt som jag rotade runt i garderoben. Men till skolan kom jag och alla kläder var på!

Det blir nog en väldigt fin dag idag så det kanske får bli en promenad senare. Igår gick jag en promenad med Jeppe som blev lite längre än 7 km och det kändes så sjukt bra när jag väl kom hem.

Men just det där att jag har svårt att slappna av och koppla bort stressen är något som jag måste jobba på. Igår trappade jag ner på min sjukskrivning till 50% vilket betyder att jag studerar på 50% just nu. För att jag ska orka sitta 3-4 timmar i skolan så är det a och o att trappa ner på all möjlig stress. Annars går allt åt fanders. Jag har börjat accepterat att jag kanske aldrig kommer kunna ha lika många bollar i luften samtidigt som jag kunde för ett år sedan. Det är svårt att acceptera det, särskilt när jag tycker om att vara igång och speciellt när jag har mycket energi för stunden. Men det är lite obehagligt att känna att stressen tar över kroppen. Känns som att det inte är jag som styr mina handlingar utan en fin stress som gömmer sig någonstans...

Som jag har nämnt tidigare så har jag unnat mig själv de där små stunderna på kvällen med en kopp te och tända ljus. Jag försöker att fortsätta med det! Har även fått in lite mer ljusslingor i min lilla lägenhet och det gör verkligen mycket för den där härliga mysfaktorn. Tänkte även ta fram min adventsstjärna i veckan som ska hänga i fönstret!

Ni som har följt mig sedan tidigare vet att det kommer en årsresumé varje år och det klart att det kommer en i år också! Ska börja på den inom kort för att minska den stressen. Kul att se tillbaka på saker som har hänt och som jag har gjort.

Kram på er! ❤  • Nära Högskolegatan , Falun

Gillar